Στα Βριλήσσια για το κύπελλο Ελλάδος η Ακαδημία των Σπορ

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ να διακόπτετε για τους αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, εντούτοις η ο μάδα της Πάτρας δεν θα μείνει σε αγωνιστική απραξία, μιας και θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου την Κυριακή στις 5.20 μ.μ. στο κλειστό των Βριλησσίων θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα των Βριλησσίων. Ένας αγώνας που αναμένεται να είναι αρκετά δυνατός, μιας και η ομάδα των Βριλησσίων την περσινή χρονιά είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 εθνικής ανδρών και είχε διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 από τον Ιωνικό Ν.Φ..

Παρόλα αυτά μόνον διακοπή δεν θεωρείται για τους παίκτες του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου η συμμετοχή στο κύπελλο μιας και όλοι οι παίκτες ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων που όλη την εβδομάδα περιελάμβανε ενδυνάμωση, κάτι που είναι χρήσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος όταν ξανά ξεκινήσει.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Παπαγιαννόπουλου στο θέμα αυτό:

"Στο σύλλογο μας όποια κίνηση και να κάνουμε πρώτα συναποφασίζουμε παίκτες και τεχνική ηγεσία για να γνωρίζουμε όλοι τις υποχρεώσεις μας στους στόχους που θέτουμε. Όλα τα παιδιά όλη την εβδομάδα δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς, κυρίως πάνω σε θέματα βελτιώσεως δύναμης και φυσικής κατάστασης, κάτι που θα μας φανεί χρήσιμο στην πορεία του πρωταθλήματος. Βλέπουμε τον αγώνα κυπέλλου με τα Βριλήσσια σαν μια πάρα πολύ καλή προπόνηση, αγωνιστικού χαρακτήρα, μιας και δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε φιλικούς αγώνες και όλοι παίκτες να έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής, ανεξαρτήτου της έκβασης του αγώνα. Δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, παρά μόνον των Παναγιώτη Κοτοπούλη (έχει σπάσει το δάκτυλο του) και Νίκου Δεμίρη (έχει ένα μικρό ράισμα στον αγκώνα)."


Πηγή