Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη διεθνή τουριστική έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2019

Στην διεθνή τουριστική έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2019, που πραγματοποιήθηκε στo Δέλτα Φαλήρου (Στάδιο Τάε-Κβον-Ντο) συμμετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας προβλήθηκαν οι αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στη Δυτική Ελλάδα και δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας, που θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Μαρτίου 2020.

«Είμαστε παρόντες σε εμβληματικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουμε τη Δυτική Ελλάδα ως έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό, κατάλληλο να αναζητήσει ο κάθε επισκέπτης τη δική του εμπειρία. Αυτή τη φορά, είχαμε την ευκαιρία να προβάλουμε σημαντικά αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται στον τόπο μας και ιδιαίτερα τον Μαραθώνιο της Αρχαίας Ολυμπίας που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης.

Το περίπτερο της ΠΔΕ έγινε αντικείμενο θετικών σχολίων πλήθους επισκεπτών και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από παράγοντες του αθλητικού, πολιτικού και κοινωνικού τομέα. Μεταξύ άλλων, στον χώρο του περιπτέρου βρέθηκαν, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μαζί με τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Στέργιο Τσίρκα, τον Τεχνικό Διευθυντή του Μαραθωνίου της Αθήνας, Ευάγγελο Παπαποστόλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γεώργιο Δημόπουλο, οι οποίοι κατέθεσαν και το ενδιαφέρον τους για τον επικείμενο 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας.

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2019, εκπροσώπησαν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού- Τουρισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Ματθιόπουλος, καθώς επίσης η Παρασκευή Παπαπάσχου του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της ανωτέρω Διεύθυνσης και η Ιωάννα Σπηλιοπούλου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Ηλείας.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    14 Νοεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία