Την έγκριση 2.900.000 Ε για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι από το σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018, αν […]

  • Εγκρίθηκαν δυο εκατομμύρια εννιακόσιες χιλιάδες (2.900.000.00) Ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το λιμάνι της Ζακύνθου από το σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018.
  • Ο Βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης, εξέφρασε την βαθιά ικανοποίηση του από τα αποτελέσματα της συνάντησής του, τόσο με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλή, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Γ. Καραγιάννη

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή συνάντηση, 5 Νοεμβρίου 2019, του Βουλευτή Ζακύνθου, Διονύση Ακτύπη, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Γ. Καραγιάννη. Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε κλίμα απόλυτης συναίνεσης και διάθεσης συνεργασίας για την άμεση βελτίωση των προβλημάτων που ταλανίζουν το νησί της Ζακύνθου. Μετά από γόνιμες και παραγωγικές διαβουλεύσεις, συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων, η έγκριση του ποσού των δυο εκατομμυρίων εννιακοσίων χιλιάδων (2.900.000.00) Ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το λιμάνι της Ζακύνθου από το σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018. Στον απόηχο της παραπάνω συμφωνίας, τόσο ο ίδιος ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλής, όσο και το επιτελείο του, αποδεικνύουν την ετοιμότητα της Κυβέρνησης να δώσει άμεσες λύσεις, και να ‘ξεμπλοκάρει’ αποτελεσματικά έργα που καρκινοβατούσαν, έμοιαζαν ακανθώδη και δυσεπίλυτα και γι’ αυτό είχαν αφεθεί να λιμνάζουν για δεκαετίες. Όσον αφορά το έργο «ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» θα ορισθεί άμεσα ανάδοχός. Ο ίδιος ο βουλευτής Ν. Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης, εξέφρασε την βαθιά ικανοποίηση του από τα αποτελέσματα της συνάντησής του, τόσο με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλή, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Γ. Καραγιάννη, τους οποίους θα ήθελε να ευχαριστήσει για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους ώστε να δοθεί ταχύτατα λύση στο πρόβλημα του λιμένα Ζακύνθου, που για καιρό ταλαιπωρεί τους κατοίκους τους νησιού.


Πηγή