Τον παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη θα τιμήσει το Πανεπιστήμιο Πατρών στις 28/11

Η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών (Ομάδα Εργασίας ΕΚΟ) διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Κοινωνία για όλους: με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία», που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στην αίθουσα I4.

Στην εκδήλωση, άτομα με Αναπηρία και μη, μέσα από τις ομιλίες τους θα παρουσιάσουν διάφορες δράσεις που γίνονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ. Μέσω ομιλιών βιωματικού χαρακτήρα θα δούμε πως κάποια άτομα παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, εξαιτίας της αναπηρίας, έχουν επιτύχει σημαντικά σε διαφόρους τομείς της ζωής.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση της ιδέας πως ένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να καθορίζεται από την αναπηρία του αλλά από τις πράξεις του και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Στην εκδήλωση θα γίνει τιμητική βράβευση του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, καθώς επίσης θα παρουσιαστούν και αποσπάσματα από το έργο ΑSΤΑΘΙΑ σε χορογραφία του Γιώργου Χρηστάκη από την Μικτή Ομάδα Χορού ΑμεΑ και μη DaGipoli Dance Co.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συμμετοχή και υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε

  • με το Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών στο 2610969696

ή

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Νοεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία