Δεν είναι οι 7 νάνοι του παραμυθιού, είναι οι 10 πληγές του Φαραώ

Οι επτά εκπρόσωποι του μαύρου μετώπου, που συγκροτήθηκε ως ενιαία παράταξη και φωτογραφίζονται όλοι μαζί γελαστοί, δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν Πατρινό.

Δεν είναι οι 7 νάνοι του παραμυθιού, είναι οι 10 πληγές του Φαραώ, για τον λαό της Πάτρας.

Χθες, ομολόγησαν κυνικά, ότι κοινός στόχος της νέας, ενιαίας παράταξης των Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ, είναι να βάλουν εμπόδια και να αποτρέψουν την φιλολαϊκή πολιτική της Δημοτικής Αρχής.

Είναι ενδεικτική η δήλωσή τους, ότι θα ψηφίζουν σε όλα όχι. Δεν τους απασχολούν τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και του λαού, γιατί αυτές οι δυνάμεις και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν τα προκάλεσαν και τα οξύνουν.

Δεν αποδέχονται και δεν σέβονται την επιλογή του Πατραϊκού λαού, που στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με το συντριπτικό ποσοστό 71%, επέλεξε για Δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη και την Λαϊκή Συσπείρωση. Στρέφονται ευθέως κατά των Πατρινών και της δημοκρατικής τους ετυμηγορίας και τους απειλούν για την επιλογή τους.

Υπολογίζουν όμως χωρίς τον «ξενοδόχο». Τις «λιανομαρίδες», όπως υποτιμητικά αποκάλεσαν τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, που με αυταπάρνηση κάνουν τη δουλειά τους, τους εκλεγμένους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων που καθημερινά αγωνίζονται για τις περιοχές τους και τον Πατραϊκό λαό, ο οποίος υπερασπίζεται και στηρίζει τον Δήμαρχό του.

Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να κάνει πίσω, να τα διπλώσει και να εγκαταλείψει τον λαό.

Θα συνεχίσει το φιλολαϊκό της έργο, παρά τα όποια εμπόδια.

Η αποχώρησή τους από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν προσχεδιασμένη και προσχηματική. Ήθελαν να αποφύγουν την συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος και της Τιμολογιακής Πολιτικής της ΔΕΥΑΠ, γιατί περιείχαν έργα 160 εκατ. ευρώ, που δεν είναι μακέτες, όπως προεκλογικά ψευδώς ισχυρίζονταν, αλλά έργα που εξελίσσονται και θ’ αλλάξουν την ζωή των Πατρινών.

Όσα εμπόδια και να βάλουν, τα έργα θα γίνουν, γιατί ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία