Επίσκεψη μελών του ΣΚΕΑΝΑ στην Κοινωφελή Επιχείρηση “Καρναβάλι Πάτρας”

Την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Ήρα Κουρή επισκέφτηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στα γραφεία της επιχείρησης τριμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Καταστηματαρχών της Εστίασης (ΣΚΕΑΝΑ), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σπύρο Στεργίου, τον αντιπρόεδρο Αναστάσιο Γιατρά και τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Ματθαιόπουλο.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, η αντιπροσωπεία του ΣΚΕΑΝΑ κατέθεσε στην πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης τα αποτελέσματα της καρναβαλικής ημερίδας με τίτλο «Το Καρναβάλι που θέλουμε», που ο ΣΚΕΑΝΑ διοργάνωσε στις 2 Δεκεμβρίου και όπου εμπεριέχονται οι προτάσεις και βασικά σημεία των θέσεων των συμμετεχόντων ομιλητών της ημερίδας, καθώς και οι προτάσεις του ΣΚΕΑΝΑ όπως διατυπώθηκαν σε αυτή.

Παράλληλα σε κλίμα εποικοδομητικού διαλόγου συζητήθηκε και διερευνήθηκε η αγαστή συνεργασία του ΣΚΕΑΝΑ με την Κοινωφελή μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών για την επιτυχία των εκδηλώσεων κατά την περίοδο του Πατρινού Καρναβαλιού 2020. Ο τομέας της εστίασης και αναψυχής είναι άμεσα συνδεδεμένος με το Πατρινό Καρναβάλι και η θετική συνεισφορά του μπορεί να είναι καθοριστική.


Πηγή