ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, έστειλε ο Σύλλογος Ανοιχτή Κοινότητα Έρευνας Πληροφόρησης και Πολιτισμού (πρώην Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Λεύκας).

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καθώς και οι κάτοικοι της Περιοχής Λεύκας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΑ τους Εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη, οι οποίοι μετέτρεψαν έναν σκουπιδότοπο 4 στρεμμάτων περίπου σε ένα χάρμα ιδέσθαι. Ένα πράσινο χαλί που μετατρέπεται μέρα με την μέρα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, μια μεγάλη παιδική χαρά και βέβαια ένας πολυχώρος δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς μεγάλους.

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε θερμά τον Καρναβαλικό Οργανισμό που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας ώστε από φέτος στο χώρο να τοποθετηθούν χριστουγεννιάτικα στοιχεία στολισμού. Η Γειτονιά, η Περιοχή μας, οι Συμπολίτες μας για πρώτη φορά νιώθουν ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο το κέντρο της Πόλης.

Τα ως άνω είναι μια απλή και επιγραμματική διάσταση της πραγματικότητας, με την νέα χρονιά όπου και θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου καταστατικού του Συλλόγου μας θα παρουσιασθεί όλο το οδοιπορικό μας.

Για τους μικρούς μας φίλους που θα μας επισκεφτούν για τα κάλαντα τις παραμονές (Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων) θα τους περιμένει το δέντρο με τις σοκολάτες!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, να ανάψει στις καρδιές όλων μας το Φως της Πίστης, της Αγάπης και της Ελπίδας που φέρνει η Γέννηση του Θεανθρώπου. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας η νέα χρονιά, 2020, να είναι εποικοδομητική, μια χρονιά δημιουργικότητας και αισιοδοξίας αλλά κυρίως να φέρει Αγάπη και Υγεία».

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία