Νίκος Νικολόπουλος: «Να χαιρόμαστε τον Δήμαρχο της εργατιάς!»

Με αφορμή την αποχώρηση της Αντιπολίτευσης από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Να χαιρόμαστε τον Δήμαρχο της εργατιάς, των λαϊκών στρωμάτων και της κοινωνικής θαλπωρής! Απόψε δεν χρειάστηκε να του τραβήξουμε την «μάσκα». Την πέταξε μόνος του από το πρόσωπο του και αποκαλύφθηκε η πιο ακραία σταλινική υποκρισία.

Ο Κ. Πελετίδης δεν νοιάζεται για την Πάτρα. Μόνο το ΚΚΕ τον «κόφτει». Περιφρόνησε, λοιπόν, την πρόταση σύσσωμης της αντιπολίτευσης για μείωση του γενικού συντελεστή των δημοτικών τελών κατά 10%. Ούτε καν την έθεσε προς ψηφοφορία…
Εμείς το ξέραμε και το βροντοφωνάξαμε χρόνια τώρα. Είναι ο πιο αυθεντικός εκφραστής του κόκκινου φασισμού. Οσονούπω, θα περάσει στην ιστορία της Πάτρας και σαν «νεκροθάφτης» της. Που να ακουσθεί ότι ένας ΚΚΕ Δήμαρχος αρνήθηκε την ανακούφιση των συνδημοτών μας κατά 10%. Ποιος να το πιστέψει ότι ένας κομμουνιστής δήμαρχος ηγείται ενός Δήμου που έχει τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη στην χώρα. Και κατά τα άλλα κόπτεται δήθεν για τα λαϊκά συμφέροντα.

Ιησουίτης είναι ο «τύπος». Θέλει την καθήλωση της Πάτρας στην φτώχια και να εμφανίζεται δήθεν προστάτης των αδυνάτων, καταγγέλοντας ότι οι «άλλοι» είναι οι κακοί. Θέλει, δεν θέλει θα ομολογήσει γιατί τα 5 τελευταία χρόνια πήρε από τις τσέπες των συμπολιτών μας 18 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω και που τα πήγε., Γιατί στην τετραετία του Δημαρά οι εισπράξεις των δημοτικών τελών ανήρχοντο σε 71 εκ. ευρώ, ενώ επί Δημαρχίας του «πατερούλη» των φτωχών εκτοξεύθηκαν σε 87,5 εκ. ευρώ; Πόσος, πια, είναι ο «στρατός» του ΚΚΕ που «καλοταίζει»;

Σήμερα το μεσημέρι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης παραχωρούμε συνέντευξη τύπου για να ξεσκεπάσουμε άπαξ δια παντός την εμπροσθοφυλακή του ΚΚΕ, που θέλει την Πάτρα πειραματόζωο των αναχρονιστικών ιδεοληψιών της».


Πηγή