Ορκίστηκαν οι πρώτοι 3 μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Με τρεις νέους εργαζόμενους θα ενισχύσει ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης τον τομέα καθαριότητας. Σήμερα Πέμπτη 5/12/2019 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία, με θρησκευτικό όρκο, του τρίτου νέου μόνιμου υπαλλήλου. Την Ορκωμοσία τέλεσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ιωάννης Λέντζας, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.


Ο Δήμαρχος, αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν. Τους ανέφερε πως η Δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά τους, ώστε μαζί να επιτύχουν τον κυριότερο στόχο, που δεν είναι άλλος, από την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στους δημότες μας. Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Σήμερα ολοκληρώθηκε η ένταξη στο δυναμικό του Δήμου τριών εργαζομένων που προσελήφθησαν από τη 3Κ. Είναι τρείς εργαζόμενοι, για τον τομέα καθαριότητας, σε ένα κομμάτι στο οποίο ο δήμος πονάει. Σίγουρα ο Δήμος δε χρειάζεται μόνο 3 θέσεις αλλά χρειάζονται 33, από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Προσπαθούμε να βρούμε καινούριες θέσεις εργασίας, έτσι ώστε με μόνιμες θέσεις και με θέσεις με τα 8μηνα να μπορέσουμε να καλύψουμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, ο οποίος είναι και ο 3ος μεγαλύτερος στην Ηλεία».


Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτης Βαγγελάκος τους ευχήθηκε καλή θητεία και συνεργασία και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη των συγκεκριμένων υπαλλήλων σε μια υπηρεσία που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, έχει μεγάλη ανάγκη από επιπλέον προσωπικό, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των πολιτών.
Στην ορκωμοσία των 3 υπαλλήλων παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Παναγιώτης Βαγγελάκος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνος Βαρβαρέσος, καθώς και οι προϊστάμενοι και διευθυντές των αρμοδίων υπηρεσιών. Θα ακολουθήσει ακόμα μια ορκωμοσία ενός ατόμου τις προσεχείς ημέρες.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    7 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία