Πάτρα: “Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο Καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Πέτρος Περιμένης

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, ο θάνατος του καθηγητή Ουρολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, Πέτρος Περιμένης.

Ο γνωστός Πατρινός επιστήμονας, σύμφωνα με πληροφορίες, “έφυγε” αιφνίδια από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 67 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εκλιπών βρισκόταν εκτός Πατρών με την οικογένειά του, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η είδηση του θανάτου ΤΟΥ, προκάλεσε σοκ στον επιστημονικό κόσμο και την κοινωνία της Πάτρας που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Αρχές Σεπτεμβρίου, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπητός συμπολίτης γιατρός, συνταξιοδοτήθηκε, έχοντας διανύσει πολυετή πορεία στο χώρο της ιατρικής ως επιτυχημένος πανεπιστημιακός και επιστήμονας.

Ο εκλιπών, αποφοίτησε απο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Ήταν μέλος του ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1989 και διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής από το 2005. Μετεκπαιδεύτηκε για 9 μήνες στο Glasgow Royal Infirmary και για 3 μήνες στο Musgrove Hospital, Taunton, Somerset στη γενική Ουρολογία.

Το 2003 και για διάστημα 6 μηνών μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημικακό Νοσοκομείο της Βέρνης υπο τον καθηγητή Urs Studer στη μείζονα ογκολογική χειρουργική του Ουροποιητικού και τη Νευροπροστασία.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    1 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία