ΑΙΓΙΟ:Όχι στους Καλικάντζαρους – Ναι στην Φάτνη του Χριστού

Τοποθετήθηκε τελικά και φάτνη στην κεντρική πλατεία τουν Αιγίου, όπως είδαμε σε ανάρτηση της Αιγιώτισσας δημοσιογράφου, Πέπης Σπηλιωτοπούλου.

Πριν λίγες μέρες, μία μικρή ομάδα πολιτών του Αιγίου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Ζητούσαν φάτνη και "ξεσπαθώναν" κατά των Καλικάντζαρων!Μάλιστα κρέμασαν ένα πανό, στο οποίο αποτυπωνόταν μια φάτνη και έγραφε:

«Θέλουμε Χριστούγεννα ελληνικά και χριστιανικά με Χριστούλη και φάτνη στην πλατεία. Να πάρει πίσω ο δήμος το έκτρωμα με τους δαιμονικούς καλικάντζαρους».

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, οι εν λόγω Αιγιώτες λένε, μεταξύ άλλων, ατάκες ακόμη και για τους πρόσφυγες, ενώ σχολιάζουν και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Αθήνας.

Η απάντηση του Δήμου

«Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Ας περιμένουν πρώτα, και μετά ας μιλήσουν. Το συγκεκριμένο θέμα βρισκόταν και πέρσι στο κεντρικό σημείο του Χριστουγεννιάτικου πάρκου και επειδή άρεσε και πήρε θετικές κριτικές, μπήκε φέτος στην πλατεία» είχε πει στο thebest.gr, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Αιγίου, κα Τσουκαλά η οποία δεν ήθελε να αναφέρει το αν τελικά θα μπει και Φάτνη.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    12 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία