Αμαλιάδα: Μια γειτονιά γεμάτη… νερά!

Επί 10 και πλέον μέρες πλημμυρίζουν με νερά, οι γύρω δρόμοι της οδού Ευαγγελιστρίας στην Αμαλιάδα από την βλάβη που έχει υποστεί ένα σημείο του αγωγού ύδρευσης. Το σημείο βρίσκεται δίπλα από τον ιερό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ακριβώς μπροστά από μια μονοκατοικία.

Ο ιδιοκτήτης κ. Κώστας Σπυρόπουλος βλέπει καθημερινά μόλις βγαίνει από το σπίτι του μια πλημμύρα, η οποία διασχίζει την οδό Ευαγγελιστρίας και καταλήγει περίπου 100 μέτρα μακριά, στην συμβολή των οδών Επτανήσου και 25ης Μαρτίου!

Όπως τονίζει, πριν λίγες μέρες συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης του δήμου, εντόπισε το πρόβλημα μπροστά από το σπίτι του και «άνοιξε» το σημείο για να γίνει η αποκατάσταση της ζημιάς.

Ωστόσο, η επισκευή δεν έγινε και το σημείο κλείστηκε προσωρινά, μέχρι να βρεθεί, όπως του αναφέρθηκε, ένα ειδικό εργαλείο που θα βοηθήσει στο έργο…

Ήδη, από την πολυήμερη διαρροή, ο τοίχος στο σπίτι του κ. Σπυρόπουλου έχει πιάσει υγρασία, η οποία φαίνεται εξωτερικά και πλέον και εσωτερικά.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έχω πάει στην Ύδρευση, έχω πάει στο δημαρχείο. Μου λένε θα έρθουν και τίποτα δεν γίνεται. Εδώ και 15 μέρες το νερό τρέχει μπροστά από το σπίτι μου και φτάνει στους άλλους δρόμους. Η υγρασία δεν παλεύεται. Η γειτονιά τα βάζει μαζί μου επειδή η ζημιά είναι μπροστά στο σπίτι μου. Τι να κάνω χριστουγεννιάτικα πια; Τρέχω από τον έναν στον άλλον και δεν έρχεται συνεργείο να φτιάξει την ζημιά. Τρέχει το νερό τσάμπα και το σπίτι μου κινδυνεύει. Είναι πολλές οι μέρες. Που είναι οι αρμόδιοι;…».

Το τελευταίο διήμερο έχει γεμίσει και πλέον ξεχειλίζει και ο υπόνομος που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ευαγγελιστρίας και Επτανήσου και τα νερά από τον σπασμένο αγωγό και την υπερχειλισμένη αποχέτευση δημιουργούν μια ανυπόφορη κατάσταση στην γειτονιά…


Πηγή