ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πλατεία Γεωργίου και η πλατεία Τριών Συμμάχων «φόρεσαν» κι επίσημα τα γιορτινά τους χθες το απόγευμα.

Στην πλατεία Γεωργίου οι εργαζόμενοι του Δήμου δημιούργησαν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χωριό με υπέροχες κατασκευές που οι ίδιοι σχεδίασαν και κατασκεύασαν.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής και πολλών εκατοντάδων δημοτών, άναψε τον φωτεινό διάκοσμο του χριστουγεννιάτικου δένδρου και του χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος τόνισε:

«Χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία και δύναμη για να μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να πορευόμαστε όπως μας αρμόζει.

Βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο και βλέπετε τι μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι. Με την ψυχή τους τα φτιάξανε όλα αυτά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Είμαστε από τους λίγους Δήμους για να μην πω ο μοναδικός, που οι εργαζόμενοι φτιάχνουν όλο αυτό το διάκοσμο, όλη αυτή την ομορφιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την δουλειά τους.

Με το αγώνα μας να αλλάξουμε τα πράγματα. Να υπάρχει χαμόγελο στα παιδιά μας, Να ανοίξουν τα φτερά τους και να ζήσουν την ζωή.

Χρειάζεται αγώνας για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για να γευτούμε την ζωή.

Χρόνια πολλά σε όλους».

Προηγουμένως η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, καλώντας τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, να χαιρετίσει, είπε:

«Χρόνια πολλά σε όλους. Όλα αυτά που έχουν ετοιμαστεί είναι δουλειά των εργαζομένων στον Δήμο κυρίως, και είναι επίσης δουλειά των φορέων και των συλλογικοτήτων της πόλης. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Το προσφέρουμε όλο αυτό στον λαό της Πάτρας που το δικαιούται».

Ακολούθησε εικαστικό δρώμενο με ψυχρό πάγο στα δύο συντριβάνια και

χριστουγεννιάτικα τραγούδια από χορωδίες της Πάτρας: CANTELENA ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, VOCAL ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΦΕΥΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΝΤΗΧΩ

Οι χθεσινές γιορτινές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων έκλεισαν με συναυλία Χ – SALTIBAGOS και BURGER PROJECT «ΦΙΕΣΤΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ», Μr. And Mrs. Bubble

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία