Βαρθολομιό: Νεκρός 72χρονος – Έπεσε με το αυτοκίνητό του σε κανάλι


Αξιαγάπητος, νοικοκύρης χαμογελαστός. Με αυτές τις τρεις λέξεις μιλούν για τον άτυχο Λυκογιάννη Κώστα που στα 72 του χρόνια ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στην επαρχιακή οδό Νιοχωρίου Βαρθολομιού κοντά στη διασταύρωση της Δήμητρας με το Μάχου.

Ο κυρ Κώστας με το λευκό φορτηγάκι τύπου VAN λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα επέστρεφε από το Νιοχώρι όπου είχε μεταβεί για προσωπική του υπόθεση. Στη διαδρομή και όταν επέστρεφε στο Βαρθολομιό όπου και κατοικούσε συνέβη το μοιραίο. Λίγο πριν φθάσει στον προορισμό του ο Κώστας Λυκογιάννης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του μικρού φορτηγού και έπεσε σε μικρό χαντάκι. Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την Τροχαία. Ο Κώστας Λυκογιάννης ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του. Όμως κατά τη μεταφορά του στο ΚΥ Γαστούνης με το ασθενοφόρο, άφησε την τελευταία του πνοή. Στο ΚΥ Γαστούνης απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το Βαρθολομιό αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Ο κυρ-Κώστας ήταν έμπορος κηπευτικών και πασίγνωστος στην περιοχή.

Συντετριμμένη η οικογένειά του. Η σύζυγός του Αγγελική και τα παιδιά του Αναστάσιος, Νίκος και Ευγενία που κατοικεί στη Γερμανία και έρχεται στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

To patrisnews εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος.


Πηγή