Για αδιαφορία και αδράνεια καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή Αρετάκη, ο Γιώργος Αρμένης : «20 ημέρες χωρίς νερό Κατα […]

Μία ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα ήταν αρκετή, να προκαλέσει αντιδράσεις στιχομυθίες κι επισημάνσεις.
Ο λόγος για το κ. Γιώργο Αρμένη (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ») ο οποίος κατήγγειλε μέσω της προσωπική του σελίδας στο fb, το γεγονός, ότι τα δημοτικά διαμερίσματα Κατασταρίου, Αλυκανά και Γερακαρίων, δεν υδροδοτούνται τις τελευταίες 20 ημέρες.
Ο κ. Αρμένης μιλά για αδιαφορία και αδράνεια της δημοτικής αρχής, καλώντας παράλληλα το Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΖ να δώσει άμεση λύση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο διάλογος που αναπτύχτηκε ανάμεσα στο κ.Αρμένη και το κ.Διονύση Σκιαδόπουλο.

Γιώργος Αρμένης : Το Καταστάρι, ο Αλικανάς και τα Γερακαρία επί είκοσι ημέρες έχουν μείνει χωρίς παροχή νερού. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει τέτοια αδιαφορία και αδράνεια σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα της ζωής μας. Είναι αδιανόητο να μην ενεργοποιείται η Δημοτική Αρχή για να αντιμετωπίσει μια τόσο συνηθισμένη βλάβη. Καλούμε το Δήμαρχο που είναι και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ να πάψει να αδιαφορεί. ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ Dionyshs Skiadopoulos: Καλο θα ηταν πριν βγει αυτη η ανακοινωση να υπηρχε πρωτα επικοινωνια του κ.Αρμενη με τους προεδρους τον χωριων αυτων για να ενημερωθει τι πραγματικα εχει γινει κ αν η δημοτικη αρχη πραγματι εχει δειξει αδιαφορια η οχι!!! Γιώργος Αρμένης: Είστε ή δεν είστε είκοσι μέρες χωρίς νερο; Dionyshs Skiadopoulos Γιώργος Αρμένης : εν μερη..ομως επειδη το θεμα ειναι πολυπλοκο κ σιγουρα για αυτο που εξελισετε δεν εχει ευθηνη η δημοτικη αρχη ειμαι διαθεσιμος στο 6948872542 για εγκυρη ενημερωση σας!!! Γιώργος Αρμένης: Είμαι ενημερωμένος από την πρώτη στιγμή και γνωρίζω και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, σε κάθε περίπτωση υπεύθυνη είναι η διοίκηση. Η αντλία επεστράφη και θα δούμε την εξέλιξη. Προς το παρόν δεν παίρνετε νερό για πάνω από 20 μέρες. Dionyshs Skiadopoulos Γιώργος Αρμένης: την ενημερωση αν δεν στην εδωσε η δημοτικη αρχη ή εγω που ημασταν παροντες στις συσκεψεις τοτε στην εδωσε εκεινος που δημιουργησε το προβλημα αγαπητε Γιωργο..διοτι στις συσκεψεις αυτες οι οποιες ηταν αρκετες..τρεις πλευρες ημασταν…η δημοτικη αρχη,η κοινοτητα Κατασταριου και ο Διευθηντης της Δευαζ..αρα νομιζω πως ο καθενας καταλαμβαινει τι εχει γινει και γιατι εγινε αυτο… Γιώργος Αρμένης: Διονύση μου εγώ όπως και εσύ γνωρίζουμε ότι δεν έχετε νερό.Η διοίκηση έχει την ευθύνη να παρέμβει. Δεν με ενδιαφέρει ο επιμερισμός των ευθυνών.Άλλωστε απαιτείται για όλες τις πράξεις απόφαση της διοίκησης.


Πηγή