Επισκέψεις μαθητών του ΣΔΕ και ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Μεσολογγίου στο Κέντρο Ημέρας της ΕΨΥΠΕΑ

Η Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας-ΕΨΥΠΕΑ ενημερώνει για τις επισκέψεις, των μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου και μαθητών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου, στο Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της ΕΨΥΠΕΑ στο κτήριο «Μάνεση». Οι μαθητές πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Αναλυτικά:

“Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 η Διευθύντρια κα Αγγελική Γριβοπούλου, η εκπαιδευτικός κα Μαρία Σαμαντά και μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της ΕΨΥΠΕΑ στο κτήριο «Μάνεση» και πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οι μαθητές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης πραγματοποίησαν επίσκεψη μαζί με τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Λίτσα Τσαπάλου και Νίκος Χονδρός και πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας ευχαριστούν θερμά τους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου και τους εκπαιδευτικούς τους, καθώς και τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ κο Ιωάννη Κουτρουμπούση και τον Προϊστάμενο Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Καπλανίδη για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν γλυκίσματα στα παιδιά και στο προσωπικό του Κέντρου Ημέρας.

Τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος”.

The post Επισκέψεις μαθητών του ΣΔΕ και ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Μεσολογγίου στο Κέντρο Ημέρας της ΕΨΥΠΕΑ appeared first on AgrinioPress.