Επιστολή Αυγερινοπούλου στους Απόδημους Ηλείους

Αγαπημένοι μας συμπατριώτες,

θα ήθελα για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω όλους τους Ηλείους μέλη της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων μας που βρίσκονται στο εξωτερικό, για την αμέριστη υποστήριξή τους στον εκλογικό μου αγώνα. Με την βοήθεια και των αποδήμων Ηλείων εξελέγην για άλλη μια φορά Βουλευτής στον αγαπημένο μας Νομό και μάλιστα αυτή τη φορά κατέλαβα την πρώτη θέση στην προτίμηση των συμπατριωτών μας. Παραμένω κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε εσείς και οι οικογένειές σας. Παρακάτω, παραθέτω τα στοιχεία επικοινωνίας μου, με την ελπίδα να απευθύνονται σε εμένα προσωπικά και το Γραφείο μου όλοι οι Ηλείοι του εξωτερικoύ για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Καθώς ένα μεγάλο, θερμό "ευχαριστώ" δεν είναι καν αρκετό, για την υποστήριξη προς τον τόπο μας και τη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια από όλους εσάς τους "πρεσβευτές" της πατρίδας μας, στη Νέα Δημοκρατία προχωρήσαμε σε ένα σημαντικό βήμα: με την ηγεσία του κ. Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ανταποκρινόμαστε στο μεγάλο αίτημα των Ελλήνων του Εξωτερικού, για το δικαίωμα να ψηφίζουν στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της πατρίδας μας. Σήμερα, και αφού έχω χαιρετίσει ήδη δύο φορές σε ομιλίες μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, την εν λόγω πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, καθώς και την σχετική τροποποίηση του Ελληνικού Συντάγματος, λαμβάνω την τιμή να σας αποστείλω το κείμενο του Σχεδίου Νόμου με τίτλο: "Διευκόλυνση άσκησης εκλογικού δικαιώματος εκλογέων που βρίσκονται εκτός Ελληνικής επικράτειας και τροποποίηση εκλογικής διαδικασίας." Θα βρείτε το κείμενο το οποίο θα συζητήσουμε στη Βουλή τις επόμενες δύο εβδομάδες στον εξής σύνδεσμο: https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/11146859.pdf

Στο πλαίσιο της εκπροσώπησης εκ μέρους μου όλων των Ηλείων, τόσο στην Ηλεία όσο και στο εξωτερικό, θα παρακαλούσα να μου αποστείλετε τις προτάσεις σας επί του νομοσχεδίου, ώστε να τις ενσωματώσω στην ομιλία μου στη Βουλή και στην επιστολή μου προς το Υπουργείο Εσωτερικών, πριν από την υιοθέτηση του Νομοσχεδίου.

Αναμένω να σας ξαναδώ σύντομα όλους από κοντά!

Σας αποστέλλω την αμέριστη αγάπη μου.

Με τιμή,

Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Βουλευτής Ν. Ηλείας

Πρόεδρος της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

κινητό: +306944010141

τηλ. Γραφείου Αθήνας και Αποδήμων Ηλείων: +30 211 411 8547

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία