Κων/νος Μαυροειδής:Έφυγε ξαφνικά ανήμερα στην γιορτή της κόρης και της μητέρας του – Φτωχότερο το Καρναβ […]

Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση θανάτου του πατρινού έμπορου και καρναβαλιστή Κώστα Μαυροειδή, σε ηλικία 58 χρόνων.

Ο Κώστας Μαυροειδής αισθάνθηκε στις 4.00 το πρωί χθες έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Διατηρούσε κατάστημα λευκών ειδών στην οδό Κανακάρη. Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Γεωργάκη με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά την ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ την ΔΗΜΗΤΡΑ τον ΑΓΓΕΛΟ και την ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αβάσταχτος πόνος και για την μητέρα του ΑΝΝΑ ΧΗΡΑ ΑΓΓ. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ όπου έχασε τόσο αναπάντεχα το γιο της και μάλιστα ανήμερα στην ονομαστική της εορτή όπως και για την εγγονή της,πόνος αντίστοιχα και για την πεθερά του ΕΛΕΝΗ ΧΗΡΑ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΑΚΗ.

Ήταν ιδρυτής ενός εκ των ιστορικότερων καρναβαλικών πληρωμάτων, του πληρώματος 53 ενώ δημιούργησε και το σωματείο Καρναβαλική Λέσχη. Η απώλειά του έρχεται να προστεθεί στο «κατάλογο» με το χαμό το τελευταίο διάστημα, σημαντικών και εμβληματικών για το θεσμό του πατρινού Καρναβαλιού προσώπων.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    10 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία