Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο WordPress Patras Meetup

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2o WordPress Patras meetup της τοπικής κοινότητας WordPress.

"Στην έναρξη της συνάντησης οι εθελοντές διοργανωτές του meetup, είχαν ευχάριστα νέα να μοιραστούν με την κοινότητα του WordPress στην Πάτρα. Η κοινότητα της Πάτρας αναγνωρίστηκε και επίσημα από την κοινότητα του wordpress.org ως Patras WordPress Meetup Group.

Τι είναι το Patras WordPress Meetup Group; Είμαστε μία ομάδα developers, φοιτητών, bloggers, designers και απλών χρηστών του WordPress που ζούμε στην Πάτρα και θέλουμε να γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρία με άλλους χρήστες του WordPress.

Όλοι όσοι αγαπούν ή και θέλουν να γνωρίσουν το open source WordPress είναι καλοδεχούμενοι — μπείτε στην ομάδα μας! Η μόνη προϋπόθεση είναι να ακολουθούν τον Κώδικα συμπεριφοράς.”

Μετά τα ευχάριστα αυτά νέα για την κοινότητα της Πάτρας, σειρά είχαν οι παρουσιάσεις.

Η παρουσίαση του Δημήτρη Λάγιου αφορούσε WordPress Basics. Τα πρώτα βήματα μετά την εγκατάσταση.
Ο Δημήτρης μας εξήγησε ποιες είναι οι βασικές ρυθμίσεις που πρέπει να κάνει κανείς μετά την εγκατάσταση του WordPress, τις διαφορές μεταξύ σελίδων άρθρων και έδωσε βασικές οδηγίες διαχείρισης ενός WordPress ιστοτόπου.
Θα την βρείτε στο: https://speakerdeck.com/wpgr/wordpress-basics-ta-prota-bemata-meta-ten-egkatastase-demetres-lagios-2o-wordpress-meetup-patras

Ο Γεώργιος Ευστρατιάδης, μας έκανε να αναρωτηθούμε αν θα ακολουθούσαμε τον εαυτό μας στα social media μιλώντας μας για Τι είναι brand; Τι είναι content marketing και πως λειτουργεί σήμερα. Social media και τέχνη του storytelling.

Μετά από κάθε παρουσίαση ακολούθησε session Q&A με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Η τοπική κοινότητα ήδη συντονίζεται και σχεδιάζει το πρώτο meetup για το 2019.", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο WordPress Patras Meetup


Πηγή