«Ξεσηκώνεται» το Ληξούρι για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο – Κινητοποιήσεις την Δευτέρα!

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς – Ανακοινώσεις απο Δήμο Ληξουρίου και Ε.Β.Ε.Σ.Π

ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Επανερχόμενοι στο θέμα της αυριανής κινητοποίησης για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο , ώρα 11:00 πμ στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου , μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καλούμε:

α) τους συλλόγους διδασκόντων , τα μαθητικά συμβούλια , τους συλλόγους γονέων και τις διευθύνσεις των σχολείων να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
β) όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες , τους καταστηματάρχες και τον εμπορικό σύλλογο την ώρα της διαμαρτυρίας να κλείσουν τα γραφεία και τα καταστήματα και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
γ) ενημερώνουμε ότι: ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός "Στέλλα Κουρούκλη" θα παραμείνει κλειστός.
δ) όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές και καλούμε τους εργαζομένους να συμμετέχουν κι αυτοί μαζικά.
ε) Η Κοινοπραξία φέρυ μποτ Ληξούρι – Αργοστόλι θα μεταφέρει δωρεάν τον κόσμο που θα συμμετέχει στην πορεία διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς με το φέρυ των 12:00 και ταυτόχρονα συμμετέχοντας στην κινητοποίηση θα σταματήσει τα δρομολόγιά της μέχρι τις 13:00 μμ.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το μέλλον του Νοσοκομείου μας και απαιτείται παλλαϊκή συμμετοχή!!!

Αύριο το Ληξούρι πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αγώνα!!!

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Ε.Β.Ε.Σ.Π

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ
Το Δ.Σ του Επαγγελματικού – Βιοτεχνικού & Εμπορικού Συλλόγου Πάλλης αποφάσισε να συνταχθεί και να συμπαρασταθεί στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου για κινητοποιήσεις με αφορμή το <<κλείσιμο>> του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείο Ληξουρίου.

Έτσι την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου καλεί τα μέλη του να κλείσουν τα καταστήματα τους 11:00 ώρα και να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία ώστε να ενώσουν και αυτοί την φωνή τους με τους υπόλοιπους πολίτες και φορείς.

Το Δ.Σ θα είναι παρόν και θα μεταβεί μετά στο Αργοστόλι για να ενισχύσει αυτή την κινητοποίηση.

Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στην υποβάθμιση της επαρχίας Πάλλης και την εγκατάλειψη 6 χρόνια μετά τους σεισμούς!

Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία ότι το Ληξούρι είναι ακόμα ζωντανό, ενεργό και δυναμικό!

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε πίσω όλα όσα έχουμε χάσει και να απαιτήσουμε όλα αυτά που θα μας κρατήσουν ζωντανούς στο μέλλον.
Τέλος στα κλείσιμο ζωτικών κυττάρων και υποδομών στην πόλη μας!!!!!!

Εκ του Δ.Σ


Πηγή