Ο Σπ. Ρίγγας ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Τρεπεκλή

image_gallery-696x502.jpg

Εκτός της παράταξης «Κέρκυρα να ζεις» είναι πλέον ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Ρίγγας, μετά από μια δεκαετή περίπου συνεργασία.

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του Γιάννη Τρεπεκλή, με τον οποίο υπήρξε συνοδοιπόρος για μια δεκαετία περίπου, γνωστοποίησε στον προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Ρίγγας.

Όπως αναφέρει στο εν λόγω κείμενο ο κ. Ρίγγας αιτία της απόφασής του είναι ότι «η συμπεριφορά, οι κατευθύνσεις και οι τοποθετήσεις της (σ.σ. εννοεί την παράταξη του κ. Τρεπεκλή) στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και η εν γένει στάση της απέναντι στα δημοτικά πράγματα δεν συμφωνούν με τη δική μου ιδεολογία και με τις προθέσεις μου και τη διάθεση μου να βοηθήσω το έργο τη δημοτικής αρχής σε ό, τι θετικό σχεδιάζει και πραγματοποιεί για το καλό των συνδημοτών μου και του τόπου μας»

Από τη μεριά του, ο πρώην δήμαρχος δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του άλλοτε πια συνεργάτη του για ανεξαρτητοποίηση από την «Κέρκυρα να ζεις»