Πάτρα: Η Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Ρίου οργανώνει εξόρμηση στην Αθήνα

Η Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Ρίου οργανώνει εξόρμηση στην Αθήνα και σε ανακοίνωση της αναφέρει:

"Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οργανώνουμε εξόρμηση στην Αθήνα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου για να παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση και να επισκεφθούμε ένα μουσείο ή μια έκθεση.

Η παράσταση που θα παρακολουθήσουμε είναι : Το Δείπνο” του Χέρμαν Κοχ σε σκηνοθεσία Λ. Μελεμέ με τους Στ. Μάινα, Λ. Γεωργακόπουλο, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ευαγγ. Συριοπούλου, Γ. Κοτανίδη στο Σύγχρονο θέατρο (Ευμολπιδών 45,Γκάζι) στις 6.15μ.μ.

Για επίσκεψη σε μουσείο έχουμε δύο προτάσεις:

  1. Το νέο μουσείο Γουλανδρή Σύγχρονης Τέχνης και την έκθεση ζωγραφικής του Κοσμά Ξενάκη, ενός από τους πιο καινοτόμους ζωγράφους της α’ μεταπολεμικής γενιάς,
  2. Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ) , όπου θα μας γίνει και ξενάγηση από το Διευθυντή του ΜΙΕΤ, είσοδος και ξενάγηση είναι δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το μουσείο Γουλανδρή Σύγχρονης Τέχνης και επιθυμούν να ξεναγηθούν, εφόσον συμπληρωθεί ομάδα, παρακαλώ να το δηλώσουν με τη συμμετοχή τους. Το κόστος με ξενάγηση είναι 10 ευρώ κατ’ άτομο.

Το κόστος της συμμετοχής της εξόρμησης (μεταφορά και εισιτήριο Θεάτρου) ανέρχεται στα 37 ευρώ.

Η αναχώρηση θα γίνει έξω από τα σχολεία του Ρίου στις 8 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μέχρι Τετάρτη 11/12: Κ. Μαράζη 6974917230 και Γ. Σιβροπούλου 6932231476 και 2610-993510, Χρ. Κωνσταντινόπουλο 6976757479."


Πηγή