Πάτρα – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε επιστημονική ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Γεωλογικού!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ακόμα Επιστημονική Ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ, με θέμα «Εξόρυξη Υδρογονανθράκων: Η εκτίμηση των ενεργειακών αποθεμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο – η επόμενη ημέρα», στο ξενοδοχείο Αστήρ. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας, Καθηγητής κ. Αβραάμ Ζεληλίδης, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά το θέμα, ως ένας από τους πλέον ειδικούς στη Γεωλογία Πετρελαίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας του τοπικού Παραρτήματος του ΓΕΩΤΕΕ κ. Σπύρος Σπυρόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης και πρόεδρος του ΠΕΑΚ κ. Νίκος Παπαδημάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, η Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ κα Ευσταθία Γιαννιά και ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Η προσέλευση και η ενεργός συμμετοχή των φοιτητών του Τμήματος Γεωλογίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, δίνοντας το μήνυμα ότι αυτή η πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ, για συνεχή επιμόρφωση αλλά και ενημέρωση για εκτός των καθορισμένων επιστημονικών δεδομένων που διδασκόμαστε στο Πανεπιστήμιο, είναι προς την σωστή κατεύθυνση.


Πηγή