Πύργος: Ανοιχτή Συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Κυριακή 15/12, 10:30 πμ, Εργατικό Κέντρο Πύργου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ένα δημοκρατικό προσκλητήριο για να ενισχυθεί ποσοτικά και ποιοτικά η οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, να συναντηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες που τον στηρίζουν, να ανασυγκροτήσουμε τη μεγάλη προοδευτική, δημοκρατική παράταξη, με βάση τις αξίες και τα οράματα της σύγχρονης ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Απευθύνουμε προσκλητήριο συστράτευσης για ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό. Για να διευρύνουμε και να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας με τους πολίτες, να απαντήσουμε με επάρκεια και αξιοπιστία στην ακραία νεοφιλελεύθερη “κανονικότητα”, στο πελατειακό “επιτελικό” κράτος της Δεξιάς.

Συγκροτούμε και στην Ηλεία την Νομαρχιακή Επιτροπή διεύρυνσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με συμμετοχή ανθρώπων από όλο το δημοκρατικό φάσμα.

Σας καλούμε την Κυριακή 15/12, στις 10:30 πμ, στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, στην ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση, να συμμετάσχετε στο ιστορικό εγχείρημα για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά της εποχής μας, να διαμορφώσουμε μαζί τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης και να συζητήσουμε τον οδικό χάρτη για το 3ο Συνέδριο.

Θα παραβρεθούν ο Μάκης Θεοφιλάτος από το Οργανωτικό Γραφείο και ο βουλευτής μας Διονύσης Καλαματιανός.

Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας!

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας

Γραφείο Τύπου


Πηγή