Πύργος: Τροχαίο λόγω… φαναριών!

Αναγκαία κρίνεται -όπως φάνηκε από το τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης- η επέμβαση των αρμόδιων αρχών προκειμένου να δώσουν οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους διερχόμενους οδηγούς στον κόμβο της Φιλοθέης και όχι μόνο, καθώς αρκετές μέρες το μήνα παρατηρείται μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στο σημείο αλλά και σε άλλους κόμβους καρμανιόλες.

Ειδικότερα, ήταν λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι όταν συγκρούστηκαν δυο οχήματα και ένα μηχανάκι στη διασταύρωση Φιλοθέης, ενός κομματιού της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο οποίο εδώ και χρόνια έχει κοπεί το νήμα δεκάδων ζωών.

Ενώ το ότι αποτελεί – για όσος έρχονται από την Πάτρα – τη βασική είσοδο για την πόλη του Πύργου, η κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σε ήπιους τόνους «απαράδεκτη».

Το μηχανάκι και το ένα εκ των δυο αυτοκινήτων προσπάθησαν να διασχίσουν τον κόμβο θέλοντας να πάνε από το νοσοκομείο προς το κέντρο της πόλης, όταν τη στιγμή εκείνη διέσχιζε το δρόμο και το δεύτερο όχημα που κινούταν προς την Αρχαία Ολυμπία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η πλαγιομετωπική σύγκρουση των δυο οχημάτων, με αποτέλεσμα από τη σφοδρότητα του ατυχήματος το όχημα να συγκρουστεί και με το μηχανάκι, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε.

Άμεση ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία και να τον οδηγήσει στο Γ.Ν. Ηλείας, όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός του. Στο σημείο βρέθηκε και η Τροχαία Πύργου, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία στον κόμβο και προσπαθώντας να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή