Στα σκοτάδια η Πατρών – Πύργου από τα παιχνίδια των «κυνηγών του χαλκού»

Ξανά στα σκοτάδια έχουν βυθιστεί αρκετά τμήματα της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, που διαθέτουν δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Οι “κυνηγοί του χαλκού” έχουν δράσει ξανά και έχουν αφήσει πίσω τα ίχνη τους. Μόνο στο τμήμα από τον Πύργο έως τα Λαστέικα, στο σκοτάδι βρίσκεται στο μεγαλύτερο μήκος της η μια πλευρά του δρόμου και στο σύνολό του ο κόμβος Λασταϊκών.

Οι κίνδυνοι δεν περιορίζονται μόνο στο θέμα της συσκότισης στα συγκεκριμένα σημεία, αλλά και στα εκτεθειμένα καλώδια που άφησαν πίσω τους οι “κυνηγοί του χαλκού” στην προσπάθειά τους να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν. Στη διάρκεια του ρεπορτάζ φωτογραφίσαμε αρκετές κολώνες και υπάρχουν πολλές περισσότερες με τα καλώδια κομμένα και ηλεκτρολογικά εξαρτήματα να λείπουν.

Να θυμίσουμε πως με μια μεγάλη εργολαβία πριν από μερικούς μήνες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είχε αποκαταστήσει το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, που είχε λεηλατηθεί πολλάκις απο τους “κυνηγούς του χαλκού”. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις εκτεθειμένες κολώνες και τα καλώδια είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και οι αρχές καλούνται να λάβουν άμεσα μέτρα πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

Στα σκοτάδια η Πατρών - Πύργου από τα παιχνίδια των «κυνηγών του χαλκού» Στα σκοτάδια η Πατρών - Πύργου από τα παιχνίδια των «κυνηγών του χαλκού» Στα σκοτάδια η Πατρών - Πύργου από τα παιχνίδια των «κυνηγών του χαλκού» Στα σκοτάδια η Πατρών - Πύργου από τα παιχνίδια των «κυνηγών του χαλκού» Στα σκοτάδια η Πατρών - Πύργου από τα παιχνίδια των «κυνηγών του χαλκού»

Πηγή: ilialive.gr


Πηγή