Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΔΑΖ -Πρόεδρος ο Διονύσης Καμβάσης

Tο νεο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΔΑΖ:

1. Ο Καμβάσης Διονύσιος του Σπυρίδωνος, συνταξιούχος δημοσίου, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Κοπάνα Ιωάννη του Αναστασίου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

2. Η Πατρινού Αναστασία του Κυριάκου, δημοσιογράφος, ως Αντιπρόεδρος Α, με αναπληρωτή τον Μούτσιο Βασίλειο του Αθανασίου, κοινωνιολόγος.

3. Ο Γουλιάρης Στυλιανός του Νικόλαου, ελεύθερος επαγγελματίας, ως Αντιπρόεδρος Β, με αναπληρώτρια την Δεμετζή Δήμητρα του Διονύσιου, εκπαιδεύτρια σε δομές ενηλίκων.

4. Ο Πλατανιάς Δημήτριος του Χρήστου, συνταξιούχος μαθηματικός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Κάνδηλα Ιουστίνη του Νικολάου, νοσηλεύτρια.

5. Ο Σπάθαρος Κωνσταντίνος του Γεράσιμου, ελεύθερος επαγγελματίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Στραβοπόδη Διονυσία του Γεωργίου, ιατρός.

6. Ο Μάνεσης Καραμπάς Ιωάννης Διονύσιος του Σπυρίδωνα, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Παντή Σταύρο του Ιωάννη.

7. Η Μάργαρη Αθηνά του Ιωάννη, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Καφαλτή Ιωάννα του Ανδρέα, ομοίως.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται για 3 χρόνια
Η απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ – ΜΑΡΙΑ


Πηγή