“Χάτσικο” στο Αίγιο: Περιμένει ακόμα το αφεντικό της που πέθανε

Η απέραντη και ανιδιοτελής αγάπη των σκύλων προς τον άνθρωπο είναι κάτι μεγαλειώδες και προκαλεί συγκίνηση. Όπως η ιστορία με την όμορφη αδεσποτούλα Ριρίκα, την οποία φρόντιζε εδώ και χρόνια ο επιχειρηματίας Χάρης Μπόγδανος έξω από το γραφείο του, στην οδό Αιγιαλέως και Φεϊζοπούλου. Κάθε μέρα οι δυο τους τα έλεγαν, έπαιζαν και είχαν αναπτύξει μια υπέροχη φιλία. Ο Χάρης όμως αρρώστησε πριν περίπου ενάμιση χρόνο και δεν ξαναπήγε στο γραφείο του. Πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή. Η Ριρίκα όμως ήταν εκεί, κάθε μέρα, πιστή στο ραντεβού και στον φίλο της. Μια "Χάτσικο" αδέσποτη, που πλέον έχει υιοθετήσει όλη η γειτονιά στη μνήμη του Χάρη, που τη φρόντισε και της χάρισε τόσο ενδιαφέρον.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook ο Γιάννης Τζόβολος με την εξής ανάρτηση:

"Η Ριρίκα είναι μια όμορφη και σέξυ αδεσποτούλα. Κυρία! Πριν 6-7 περίπου χρόνια, μια ωραία μέρα ερωτεύτηκε τον κύριο Χάρη που τον είδε τυχαία στη γειτονιά της. Αμοιβαίος έρωτας! Ο κύριος Χάρης την φρόντιζε και την πρόσεχε σαν τα μάτια του! Είχα πάθει πλάκα, πως έκαναν και οι δυο μόλις έβλεπε ο ένας τον άλλον. Τι χαρές, τι νάζια, τι παιχνίδια!
Πριν ενάμιση περίπου χρόνο, ο κύριος Χάρης όμως αρρώστησε βαριά και δεν ξαναπήγε στο γραφείο του… και ούτε θα ξαναπάει.
Η Ριρίκα όμως, είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εκεί και τον περιμένει! Έξω από το γραφείο του και περιμένει να γυρίσει ο κύριος Χάρης της… και θα τον περιμένει όσο ζει!

ΥΓ1 Την Ριρίκα την προσέχει όλη η γειτονιά.
ΥΓ2 Να τα αγαπάτε ρε! Τέτοια ανιδιοτελή αγάπη μέχρι θανάτου, δεν πρόκειται να την βρείτε πουθενά!"

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    7 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία