Belloccio: Υποδήματα με ποιότητα

Από το 2007 που άνοιξε το κατάστημα γυναικείων και ανδρικών υποδημάτων Belloccio στην πόλη του Πύργου, έφερε έναν διαφορετικό «αέρα» ανανέωσης στο καλόγουστο και ποιοτικό παπούτσι.

Όσοι έχουν επισκεφθεί το κατάστημα γνωρίζουν ότι η καλή ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση σε ότι κι αν ζητήσει ο πελάτης, είναι δύο σημεία που χαρακτηρίζουν την πάντα χαμογελαστή ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία από την μεγάλη εμπειρία της προσφέρει στους πελάτες τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις για μοναδικούς συνδυασμούς κάθε φορά.

Σε γυναικείο και ανδρικό δερμάτινο υπόδημα, το κατάστημα Belloccio είναι αυτό, που θα επιλέξετε για να βρείτε εκείνο που θέλετε. Άλλωστε το καλό παπούτσι, δεν είναι μόνο το ζευγάρι που θα φορέσετε και απλά θα δείχνει όμορφα τα πόδια σας, αλλά είναι το ζευγάρι που θα σας προσφέρει άνεση και ευελιξία στα βήματά σας, όσες ώρες κι αν το φοράτε. Πάνω σε αυτό το κομμάτι το κατάστημα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και γι αυτό, συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες υποδημάτων Hispanitas, Tsitsivas, Viguera, με την ιταλική εταιρεία IMac που διαθέτει ανατομικά γυναικεία και αντρικά υποδήματα, με την ελληνική εταιρεία Bruni από την οποία θα βρείτε ποικιλία σε γόβες, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα εξίσου σημαντική συνεργασία στο αντρικό και γυναικείο υπόδημα με την εταιρεία Fluchos.

Ποικιλία σε τσάντες

Έχοντας την αποκλειστική συνεργασία με την γνωστή εταιρεία Kem, το κατάστημα Belloccio, προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε γυναικείες δερμάτινες τσάντες, για όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας που προσδίδουν εξαιρετικό στυλ στις εμφανίσεις σας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα και βρείτε την τσάντα που σας αρέσει και που σας πάει περισσότερο!

28ης Οκτωβρίου 16, Πύργος

Τηλέφωνο: 26210 36561


Πηγή