ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Αλλεπάλληλες επαφές είχε τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος με φορείς και οργανισμούς που μπορούν να στηρίξουν το έργο της δημοτικής αρχής στον τομέα των χρηματοδοτήσεων, αμέσως μετά την ομόφωνη εκλογή του κ. Καλογερόπουλου ως προέδρου της επιτροπής ΕΣΠΑ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο κ. Καλογερόπουλος, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κ. Βασίλη Χριστόπουλο, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ενέργειας κ. Στάθη Σταθόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν για προσκλήσεις χρηματοδότησης που έχουν προκηρυχθεί και για τις οποίες ο Δήμος Αιγιαλείας βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης προτάσεων αλλά και για επερχόμενες προσκλήσεις, ώστε ο Δήμος να είναι προετοιμασμένος με μελέτες και ό,τι άλλο απαιτείται, ώστε με σωστό προγραμματισμό να διεκδικηθούν και τα ανάλογα κονδύλια.

Στο ίδιο Υπουργείο, οι κ.κ. Καλογερόπουλος και Χριστόπουλος συνάντησαν τον Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο, συζητώντας για τις ενέργειες στις οποίες ήδη έχει προβεί αλλά και προτίθεται να προχωρήσει ο Δήμος Αιγιαλείας, ώστε να παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα οι υπηρεσίες καθαριότητας στην καθημερινότητα του Δήμου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών κ. Κυριαζόπουλο Ευάγγελο, για θέματα αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, με κυρίαρχο αυτό της επαναλειτουργίας της πορθμειακής γραμμής Αίγιο Άγιος Νικόλαος.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Ιανουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία