Αίγιο: Οι γείτονες πετούσαν… γλάστρες στους διαρρήκτες!

Δέχθηκαν «βροχή» από αντικείμενα από τον ιδιοκτήτη και τους κατοίκους των γύρω σπιτιών και αναγκάστηκαν να το παρατήσουν και να τραπούν άπρακτοι σε φυγή

Η «σπείρα των χρηματοκιβωτίων» που δρα τους τελευταίους μήνες στο Αίγιο χτύπησε ξανά λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης σε μια επιχείρηση πώλησης ποτών, αλλά βρήκε αντιμέτωπους τους γείτονες που «βομβάρδισαν» τα μέλη της με… γλάστρες και μπουκάλια!

Οι δράστες ήταν πέντε άγνωστοι που εμβόλισαν με κλεμμένο αυτοκίνητο τη τζαμαρία και το προστατευτικό ρολό ασφαλείας της επιχείρησης που βρίσκεται στο κέντρο του Αιγίου, αλλά ο ιδιοκτήτης που κατοικεί ακριβώς από πάνω βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να καλεί σε βοήθεια κινητοποιώντας και τους περίοικους που άρχισαν να φωνάζουν και αυτοί, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία.

Οι κακοποιοί, ένας από τους οποίους ήταν οπλισμένος με καραμπίνα που δεν τόλμησε να χρησιμοποιήσει, επιχείρησαν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης. Ωστόσο, δέχθηκαν «βροχή» από αντικείμενα από τον ιδιοκτήτη και τους κατοίκους των γύρω σπιτιών και αναγκάστηκαν να το παρατήσουν και να τραπούν άπρακτοι σε φυγή.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    8 Ιανουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία