«Ανάπτυξη για την Ηλεία, ανάπτυξη για τον δήμο Ήλιδας!» – 09/02 η Ημερίδα του ΔΟΒ στην Αμαλιάδα


Ανοιχτή διαβούλευση – Κάνε κι εσύ την πρότασή σου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης για την Ηλεία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, συνεχίζει την ανοιχτή διαβούλευση με όλους τους φορείς της περιοχής, τους Βουλευτές, τους Δημάρχους, όλους τους αιρετούς, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, τα ΝΠΔΔ, τους επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φυσικά τους Πολίτες αυτού του τόπου, στους οποίους δίνει «βήμα» για να αναπτύξουν τον προβληματισμό τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
Επόμενος «σταθμός» αυτής της διαβούλευσης είναι ο δήμος Ήλιδας, με την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου (10 π.μ.), στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας, την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και το ΕΒΕ Ηλείας.

«Ανάπτυξη Για την Ηλεία – Δήμος Ήλιδας», το θέμα της ημερίδας, κατά την οποία θα τεθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή και ταυτόχρονα θα κατατεθούν εποικοδομητικές προτάσεις με γνώμονα την ανάπτυξη.

«Θέλουμε όλοι μαζί να «χτίσουμε» τον τόπο και το μέλλον που μας αξίζει, αναφέρει χαρακτηριστικά ο εμπνευστής της ιδέας και Διευθύνων ΣύμβουλοςΣ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Βαρουξή κ. Λευτέρης Βαρουξής, θέτοντας πέντε βασικούς στόχους:

• Να κρατήσουμε στον τόπο μας το ανθρώπινο κεφάλαιό του
• Να σταματήσουμε την οικονομική ακινησία του Νομού μας που βρίσκεται σε μια από τις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης στη χώρα και να εξασφαλίσουμε πόρους από τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για μεγάλες επενδύσεις
• Να αξιοποιήσουμε τη γνώση των ανθρώπων μας και να σφυρηλατήσουμε ένα σχέδιο για την ανάπτυξη
• Να κάνουμε την Ηλεία μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιοχή
• Να αξιοποιήσουμε προς όφελος της κοινωνίας όλα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

«Στόχος μας, όλοι μαζί ενωμένοι να καταγράψουμε τα προβλήματα και να θέσουμε ουσιαστικές προτάσεις για τον τόπο μας, τον δήμο Ήλιδας, ώστε να διεκδικήσουμε από κοινού, τόσο από την κεντρική κυβέρνηση, όσο και από τη νέα περιφερειακή αρχή αυτά που δικαιούται η Ηλεία μας», αναφέρει ο κ. Λευτέρης Βαρουξής, κάνοντας το δικό του κάλεσμα σε αρχές, φορείς και τους πολίτες του δήμου Ήλιδας.


Πηγή