Από τον ΠΑΟ στον Ολυμπιακό ο Πατρινός Ανδρέας Αθανασακόπουλος;

Αλλάζει στρατόπεδο ο Πατρινός μέσος Ανδρέας Αθανασακόπουλος;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου ο Πατρινός νεαρός μέσος δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκό, παρόλο που οι πράσινοι πιστεύουν αρκετά σε αυτόν. Όμως οι δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο του ΠΑΟ έχουν αναστείλει τη στιγμή που είναι να υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο, παρόλο που ο παίκτης είναι έτοιμος σε όλα για να κάνει αυτό το άλμα στην καριέρα του.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο νεαρός ταλαντούχος μέσος του ΠΑΟ, να φύγει από την ομάδα και να πάει στον αιώνιο αντίπαλο της, τον Ολυμπιακό, με τα δημοσιεύματα να επιμένουν ότι η πλευρά του παίκτη έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά για να μετακομίσει στου Ρέντη, το προσεχές καλοκαίρι.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει κάνει μια στροφή και να προχωρά στην αξιοποίηση των Ελλήνων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο προσκήνιο και ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος είναι σίγουρα μέσα στη λίστα των νεαρών που έχουν τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια, αφού θεωρείται ένα από μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στη θέση που αγωνίζεται.


Πηγή