Αχαΐα – Οι δύο δήμαρχοι έχουν τους λόγους τους για να χαμογελούν και το 2020!

Με αρκετό κόσμο και με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερυμάνθου, στο νέο δημαρχείο.

Το 2020 μπήκε σίγουρα με χαμόγελα, υγεία και αισιοδοξία για τον δήμο και τον δήμαρχο Θόδωρο Μπαρή να βλέπει την αίθουσα του νέου δημαρχείου να είναι γεμάτη από προσκεκλημένους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους έγινε.

Ο μεγάλος τυχερός όμως της εκδήλωσης ήταν ο δήμαρχος Καλαβρύτων και πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων Δυτικής Ελλάδος,Θανάσης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος βρήκε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας και δεν θα μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο και την ικανοποίησή του για αυτό. Ένας προπομπός για τον δήμαρχο Καλαβρύτων ότι και το 2020 θα είναι μία καλή χρονιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παρών στην εκδήλωση της κοπής της πίτας, έδωσαν το παρών, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης και Χριστίνα Αλεξοπούλου, αλλά και ο πολιτευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαρίνος Σκανδάμης.

Σημειώνουμε ότι το δώρο για τον τυχερό ήταν ένα ρολόι γυμναστικής. Ελπίζουμε να φανεί χρήσιμο για τον κ. Παπαδόπουλο, που θα "τρέξει" το νέο έτος σε ρυθμούς πρωταθλητισμού τόσο για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, όσο και για τα Καλάβρυτα, αλλά και στην προσπάθειά του για να γίνει πιο fitness, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Στην φωτογραφία οι δύο δήμαρχοι, ο οικοδεσπότης Θόδωρος Μπαρής, με τον φιλοξενούμενο και τυχερό Θανάση Παπαδόπουλο, έχοντας μαζί τους τον Χρήστο Μητρογιώργο.

Αχαΐα - Οι δύο δήμαρχοι έχουν τους λόγους τους για να χαμογελούν και το 2020!


Πηγή