Δήμος Ήλιδας: Επί τάπητος τα προβλήματα των σχολείων

Η καταλληλόλητα σχολικών κτιρίων, ήταν ένα από τα βασικά θέματα της χθεσινής συνάντησης εργασίας του δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστου Νικολόπουλου, με το Δ.Σ. και τον πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών περιοχής Πρωτοδικείου Αμαλιάδας κ. Κώστα Ντούμα.

Στη συνάντηση, τέθηκαν θέματα όπως η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών,η επιχορήγηση προς τα σχολεία, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα και σχετίζονται με τον δήμο.

Ο δήμαρχος Ήλιδας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Νικολόπουλο για την προσπάθεια που καταβάλει για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του δήμου Ήλιδας. Ευχαρίστησε και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών για την συνεργασία που έχουν και διαβεβαίωσε ότι ο δήμος βρίσκεται δίπλα στους εκπαιδευτικούς και στα προβλήματά τους.

Από την πλευρά του ο κ. Ντούμας έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα,λέγοντας πως η προσπάθεια θα πρέπει να είναι κοινή για την επίλυσή τους, με γνώμονα την φοίτηση των μαθητών.


Πηγή