ΔΔΕ Αχαΐας: «Σεμινάριο για ζευγάρια στην Πάτρα»

Σεμινάριο για ζευγάρια πρόκειται να υλοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας με θέμα: «Φροντίζουμε τη συντροφική μας σχέση» και στόχο να συζητηθούν θέματα που αφορούν την σχέση του ζευγαριού όπως: τι εμποδίζει την επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων και πως μπορεί να βελτιωθεί, ποιες είναι οι ανάγκες των γυναικών και των αντρών από τη σχέση, πως παραμένει ικανοποιητική μια μακροχρόνια σχέση κ.λπ. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στην Πάτρα στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (ΝΕΟ Αθηνών-Πατρών 35 – έναντι αρχαιολογικού μουσείου) από 6 Μαρτίου μέχρι και 10 Απριλίου 2020, κάθε Παρασκευή για 6 συναντήσεις από τις 18:00 έως 20:30. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν ζευγάρια με ή χωρίς παιδιά.

Οι άνθρωποι, στην αρχή μιας συντροφικής σχέσης, με πολλή αφοσίωση στρέφονται ο ένας στον άλλον και προσπαθούν να έχουν μια καλή σχέση. Στην πορεία της ζωής όμως μοιάζει σαν να περιμένουν πως η σχέση θα είναι εκεί και θα λειτουργεί από μόνη της, παραβλέποντας πως κάθε σχέση για να παραμείνει ζωντανή χρειάζεται φροντίδα. Σε αυτό ακριβώς σας προσκαλούμε, να φροντίσουμε τη συντροφική μας σχέση!!!

Ο αριθμός των ζευγαριών που θα συμμετέχουν θα είναι περιορισμένος και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr (Υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός).

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    15 Ιανουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία