ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Την Παρασκευή στο Αίγιο ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μητροπόλεως 49 – ΑΙΓΙΟ, τηλ.: 2691302520, email: dimto-aigialeias@nd.gr

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τής ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας με επίσημο προσκεκλημένο τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Αντιπρόεδρο του κόμματος και υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, εισέρχονται από αύριο, Δευτέρα, τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας.

Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το ομολογουμένως δραστήριο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας.

Παράλληλα, αγαστή είναι και η συνεργασία μεταξύ του προεδρείου της Τοπικής Οργάνωσης και του προεδρείου της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στην τελευταία συνεδρίαση της οποίας ετέθη ως θέμα η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών και φίλων της ΝΔ από άλλες περιοχές της Αχαΐας στην εκδήλωση της προσεχούς Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «TELIS» και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8μ.μ.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Ιανουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία