Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο)

Η ώρα της χαράς για τη ζωή έφτασε, αφού απόψε η Γιορτή της Ημέρας Έναρξης μας καλεί να κατέβουμε όλοι-μικροί και μεγάλοι- στο κέντρο της πόλης, να συμμετάσχουμε και να χαρούμε το Πατρινό Καρναβάλι όπως πραγματικά του αξίζει μέσα από τις εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει η Κοινωφελής Επιχείρηση. Και όπως όλες οι μετεωρολογικές προβλέψεις λένε στη μεγάλη μας γιορτή θα έχουμε σύμμαχο τον καιρό.

Οι δράσεις ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου, με την Τελάλη Μαρία Αγουρίδη, να στέλνει το χαρμόσυνο μήνυμα της γιορτής.

Επίσης, δεκαμελής ομάδα ακροβατικής γιόγκα X-Saltibagos-acro yoga, η μπάντα πνευστών Ουλαλούμ, μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, της Γνωμοδοτικής και Κριτικής Επιτροπής, μασκαράτες (μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων), καρναβαλιστές και το μουσικό άρμα με τη φυσική παρουσία της Μαρίας Αγουρίδη (για πρώτη φορά γυναίκα στο ρόλο), έδωσαν στο κέντρο της πόλης γιορτινό καρναβαλικό χρώμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο) Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο) Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο) Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο) Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο) Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο) Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο) Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 (φωτο)


Πηγή