Οργιάζουν οι διαρρήκτες χρηματοκιβωτίων στο Αίγιο. Μετά την ΔΕΥΑ και τον «Κρίνο» οι δράστες «χτύπησαν» και στο […]

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη διάρρηξη χρηματοκιβωτίου της ΔΕΥΑΑ από το Δημαρχείο Αιγίου (με 2.700 ευρώ) και μιας ακόμα τη νύχτα των Θεοφανίων στην Ποτοποιία «Κρίνου» όπου πήραν επίσης το χρηματοκιβώτιο, αλλά περίοικοι του αντελήφθησαν και πέταγαν στους δράστες γλάστρες από τα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα ν' αναστατωθούν να το παρατήσουν και να γίνουν «καπνός», ακόμα ένα όμοιο συμβάν προστέθηκε στο Αίγιο.

Ξημερώματα Κυριακής (2.30π.μ.) ένα αυτοκίνητο Toyota ασημί, σταματά έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ – Βασ. Κωνσταντίνου & Μελετοπούλων) σπάνε την είσοδο και εισήλθαν στο υπόγειο της υπηρεσίας «σηκώνοντας» το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες -κατά μαρτυρίες περιοίκων- ήταν 3 άνδρες και 1 γυναίκα (ή 5 κατ' άλλους) με μπουφάν και κουκούλες, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί αρχικά από έναν γείτονα, που άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα, φοβίζοντας τους διαρρήκτες, οι οποίοι όταν είδαν 20 περίπου άτομα να τους φωνάζουν από τα γύρω σπίτια, παράτησαν το χρηματοκιβώτιο στον δρόμο! Το χρηματοκιβώτιο δεν έβγαινε από την τζαμαρία που έσπασαν και έτσι καθυστέρησαν στην αρπαγή του.

Το τραγελαφικό του πράγματος είναι ότι η Αστυνομία -παρότι σε απόσταση 2 χλμ.- αν και ειδοποιήθηκε αμέσως δεν κατάφερε να φτάσει στη διάρκεια του 8λεπτου που υπολογίζεται ότι κράτησε το σκηνικό.

Οι δράστες για να αντεπιτεθούν και να τρομάξουν τον κόσμο άρχισαν να πετούν δυναμιτάκια (!)

Προηγουμένως, οι ίδιοι δράστες είχαν χτυπήσει το βενζινάδικο – συνεταιρισμό των Ταξιτζήδων – ΕΚΟ στη Ροδοδαφνη, όπου έκαναν τη «δουλειά» τους κι έφυγαν σαν κύριοι!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διέρρηξαν κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΕΦΚΑ του Δήμου Αιγιαλείας και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Ιανουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία