Ο Διονύσης Αραβαντινός στον Inkefalonia 103,9: «Η Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη επέλεξε “το στρίβειν δια του αρραβών […]

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Αραβαντινός αναφέρθηκε στην συζήτηση του τεχνικού προγράμματος στον Δήμο Ληξουρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η Δημοτική Αρχή επέλεξε το στρίβειν δια του αρραβώνος.Παρουσίασε ένα τεχνικό πρόγραμμα που στην πλειονότητά του ήταν η κατασκευή τοιχίων και όταν ήρθε η δική μας πρόταση εκπονημένη από μηχανικούς και με πολλές και ουσιαστικές προτάσεις, ενώ πέρασε με ψήφους 9-5 δεν την αποδέχθηκε. Εμείς ακόμα και αν δεν την αποδεχόταν 100% τις προτάσεις μας θα θέλαμε να κάτσει και να συνδιαμορφώσουμε το τεχνικό πρόγραμμα".

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ληξούρι, Παλική, Δράση, Προοπτική» κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη, για ολιγωρία σε βασικά ζητήματα που αφορούν τον δήμο, όπως την κατάσταση στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου, την κατάσταση στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου και στο καταργηθέν τμήμα Εθνομουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Ληξούρι.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του


Πηγή