Πάτρα – Προπονήσεις Optimist αθλητών από τον Καναδά στον Ι.Ο. Ιάσων

Ο πρώην αθλητής του Ι.Ο. Ιάσων Άγγελος Παπανικολάου και πλέον προπονητής optimist στον Καναδά, βρέθηκε στην πλαζ του ΕΟΤ του Δήμου Πατρέων, στις εγκαταστάσεις του ομίλου, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου προκειμένου να οργανώσει με τον όμιλο της πόλης μας πρπονήσεις αθλητών από τον Καναδά. Ο Άγγελος θα πραγματοποιήσει προπονήσεις για τα παιδιά του ομίλου το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.

Στη συνέχεια θα ξαναβρεθεί στον όμιλο για προπονήσεις από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου μαζί με δυο από τους αθλητές του (Carlos & Diego). Οι αθλητές του ΙΑΣΩΝ θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με τους αθλητές από τον Καναδά, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να αναπτύξουν φιλίες.

Το Σαββατοκύριακο 29 Φεβρουάριου με 1η Μαρτίου, οι αθλητές από τον Καναδά θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο ΝΟΚΒ στη Βουλιαγμένη. Είναι πρώτη φορά που αθλητές από την Βόρεια Αμερική επιλέγουν τον ΙΑΣΩΝ για τις προπονήσεις τους και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία. Ο ναυταθλητικός στίβος της πόλης είναι εξαιρετικός και το κλίμα της χώρας ιδανικό.


Πηγή