Πάτρα – Σε ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη (φωτο)

Πάτρα - Σε ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη (φωτο)

Σε ζεστό, οικογενειακό, δρομικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη για το 2020, με συμμετοχή πάνω από 100 μελών και φίλων, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, παρουσία εκπροσώπων όλων των δρομικών Συλλόγων μαζικού αθλητισμού της Πάτρας, δείχνοντας με την στάση τους την αδελφοποίηση, την αλληλεγγύη, την ευγενή άμιλλα που κυριαρχεί μεταξύ μας και πως η μεγάλη μας δρομική οικογένεια, μάς χωράει όλους. Ενδεικτικά παραβρέθηκαν από τον ΣΔΥΠ η Πρόεδρος κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, από τη «ΖΕΥΞΗ» ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος, από το «CLUB ΦΑΕΘΩΝ» ο Πρόεδρος κ. Κίμωνας Αποστολόπουλος, από τον ΣΕΒΑΣ ο κ. Παναγιώτης Μετζελόπουλος και ο κ. Δημήτρης Μπάρκας από τους TRAIL RUNNERS o κ. Ανδρέας Κομπορόζος.

Αφού έγινε η καθιερωμένη ευλογία της πίτας, από εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών και στην συνέχεια μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε, σχετικά με την αγωνιστική αλλά και την κοινωνική δράση του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις που εθιμοτυπικά συνδυάζονται με την εκδήλωση.

Η πρώτη βράβευση αφορούσε δυο κυρίες μητέρες, εργαζόμενες, τη Μαρία Καραγρηγόρη (Δημοτική υπάλληλος του Δήμου Πατρέων) και την Αργυρώ Λιόλιου-Μητρούλια (παιδίατρο), που αντιπροσωπεύουν επάξια τον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια, σε πολλούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων με επιτυχία, προβάλλοντας σθεναρά το γυναίκειο κομμάτι του ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ που θέλουμε να ενισχύσουμε κι άλλο.

Η δεύτερη βράβευση αφορούσε το μέλος του Συλλόγου μας Παντελή Σταθάτο, έναν άνθρωπο με ευδιάκριτο ήθος που συντάχτηκε αμέσως με τα πιστεύω του ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ και έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλούς αγώνες δρόμου, βουνού και υπεραποστάσεων σηκώνοντας την σημαία του ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ ψηλά, με αποκορύφωμα την 1η θέση τον Απρίλιο του 2019 στον Δόλιχο δρόμο Δελφοί- Ρίο, 111χλμ.

Από το Δ.Σ. του Σ.Μ.Α.Χ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ, πολλές ευχαριστίες σε όλους τους παρευρεθέντες και ευχές για μια καλή δρομική χρονιά.

Πάτρα - Σε ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη (φωτο) Πάτρα - Σε ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη (φωτο) Πάτρα - Σε ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη (φωτο) Πάτρα - Σε ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη (φωτο) Πάτρα - Σε ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη (φωτο)


Πηγή