Πατρινό Καρναβάλι – Η περσινή βασίλισσα ήταν κούκλα, τι γίνεται με τη φετινή;

Παρόλο που ακόμα δεν έχει φανεί κάτι στον ορίζοντα για το θέμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού, ένα θέμα που έχει να κάνει επί της ουσίας, με το μάρκετινγκ της διοργάνωσης, δεν είναι λίγες οι κοπέλες από την Πάτρα και από την ευρύτερη περιοχή που έχουν υποβάλει αίτηση για να πάρουν το στέμμα από την Αναστασία Ψαρρού.

Η Αναστασία Ψαρρού είναι η φοιτήτρια με καταγωγή από τη Σαντορίνη και τη Χίο που είχε αφήσει πέρυσι με ανοικτό το στόμα με την ομορφιά της, άπαντες στην αρμόδια επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού, όταν είχε παρουσιαστεί για να της πάρουν συνέντευξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε τότε το patrasevents.gr που είχε αποκαλύψει και πρώτο το όνομά της.

Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο αυστηρά. Το θέμα έχει αναλάβει μικρή ομάδα ανθρώπων (δύο τρία άτομα την αποτελούν), έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια και το όνομα να βγει στην ώρα του. Βάσει των όσων έχουμε μάθει και φέτος οι υποψήφιες είναι αρκετά όμορφες, καλλονές, εκ των οποίων ορισμένες έχουν μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, φέτος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει από κοπέλες που ασχολούνται με το χορό, θεωρώντας το προφανώς ως ένα αβαντάζ στην υποψηφιότητά τους. Θυμίζουμε ότι τόσο η Όλγα Κατσαρού, όσο και η Άνδρια Παναγιωτοπούλου οι βασίλισσες του Πατρινού Καρναβαλιού το 2018 και το 2017 αντίστοιχα, ασχολούνταν ενεργά με το χορό.

Χαρακτηριστικό της φετινής εχεμύθειας που υπάρχει για το χρίσμα, είναι ότι οι αρμόδιοι έχουν φροντίσει, έτσι ώστε οι υποψήφιες να μη γνωρίζουν η μία την άλλη. Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις πάνω στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την τελετή έναρξης, ίσως και πιο μετά.

Πάντως, από πλευράς φυσικής ομορφιάς, σίγουρα η περσινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού η 19χρονη (φέτος 20χρονη) Αναστασία Ψαρρού ήταν από τις ωραιότερες εστεμμένες της διοργάνωσης. Η φωτογραφία, άλλωστε, από τις διακοπές της στη Σαντορίνη το καλοκαίρι του 2019, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αντιρρήσεις πάνω στο θέμα. Μοντέλο!


Πηγή