ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ (12/1-14:00)

i9-1.png

Τον ΚΑΟ Μελισσίων αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Νίκη Λευκάδας την ερχόμενη Κυριακή 12/1 και ώρα 14:00 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής (πρώτης του δευτέρου γύρου).

Ο ΚΑΟΜ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης και η νίκη για την ομάδα μας κρίνεται επιβεβλημένη. Ταυτόχρονα η αποστολή της ομάδας δε θα είναι εύκολη λόγω της ενίσχυσης της αντίπαλης ομάδας με νέες Αμερικανίδες αθλήτριες και σίγουρα η παρουσία των Λευκαδιτών της Αθήνας θα μας δώσει ακόμη μια φορά ώθηση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά από τον Prisma 91,6.

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα δήλωσε στο Γραφείο Τύπου του Συλλόγου μας: «Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και συνάμα πολύ δύσκολο. Δε θα έχει σχέση το παιχνίδι του Οκτωβρίου (σ.σ. η Νίκη είχε επικρατήσει με σκορ 86-53). Πλέον τα Μελίσσια έχουν τρεις ξένες, ξέρουν τι ακριβώς κυνηγούν και το πιο σημαντικό παίζουν εντός έδρας. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε στις προπονήσεις και να έχουμε υπομονή στην επίθεση μας. Επίσης χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην άμυνα μας σε όλες τις παίκτριες, γιατί έχουν δείξει ότι όλες αν είναι σε καλή ημέρα μπορούν να σκοράρουν»


Πηγή