Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics)

Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics)

Ήταν σίγουρα μία από τις χορογραφίες που έκαναν αίσθηση στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, στην δεύτερη σκηνή της πλατείας Γεωργίου.

Το κόκκινο φόρεμα που φορούσε η Μαρία Σιολέ ήταν έτσι και αλλιώς εντυπωσιακό, ενώ στη συνέχεια όταν βγήκαν από μέσα του οι νεαρές χορεύτριες της ομάδας των Rising Flames, η χορογραφία απογειώθηκε ακόμα περισσότερο.

Πρόκειται για τη συμμετοχή της συγκεκριμένης χορευτικής ομάδας στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, σε μία χορογραφία που είχε ως σημείο αναφοράς την αγάπη στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics)

Μία αγάπη που που κάνει τον κύκλο της και αυτή, βγαίνοντας από μέσα μας προς τα έξω για να την δώσουμε και στη συνέχεια να την πάρουμε πίσω, ως ένα αίσθημα ηθικής ικανοποίησης με την πληρότητα που μας δίνει και με την χαρά που μας γεμίζει.

Η αγάπη όμως είναι σαν την φωτιά, έχει μια λάβα ζεστή και είναι σαν την ψυχή που σκεπάζει στην αρχή τα συναισθήματα μας για να μας προστατεύσει για να τα αφήσει στη συνέχεια να κάνουν στην ατμόσφαιρα και στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να δώσουμε έτσι την αγάπη μας που θα επιστρέψει σε μας κάνοντας τον κύκλο της.

Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics)

Όλα αυτά, την ψυχή και την φωτιά, την συμβόλιζαν το κόκκινο φόρεμα της Μαρίας Σιολές, της προπονήτριας της ομάδας που είχε και την υπογραφή αυτής της χορογραφίας που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι χορεύτριες που συμμετείχαν στην χορογραφία ήταν οι εξής: Δώρα Ρουμελιώτη, Χρύσα Τσιώλη, Αντιόπη Γραβάνη, Μιρένια Παπαδιονυσίου, Σοφία Κατσαϊτη, Αλεξάνδρα Καραλή, Σοφία Τριανταφύλλου και Σάντυ Πατσαούρα.

Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics) Το κόκκινο φόρεμα της φωτιάς και της αγάπης στην τελετή έναρξης (pics)


Πηγή