Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή!

Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή!

Η μουσική από μόνη της, χωρίς δρώμενα, για τρεις ώρες στη σκηνή, δεν θα μπορούσε να σταθεί από μόνη της και να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Χρειάζονταν να γίνουν και άλλα πράγματα και αυτό το πρόσφεραν οι δύο άλλες σκηνές που φιλοξένησαν τις χορογραφίες των χορευτικών ομάδων που πήραν μέρος στην τελετή, αλλά και οι δράσεις των ακροβατών που πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο στην πλατεία Γεωργίου.

Οι έξι χορογραφίες της Βίκης Αγόρα και του Louis Mentes εντυπωσίασαν και άρεσαν αρκετά στον κόσμο, με τη μουσική να συνοδεύει τις κινήσεις των χορευτών, σε συνδυασμό πάντα με τις στολές που παρουσιάζοντας στην τρίτη σκηνή στη πασαρέλα από τα παλιότερα καρναβάλια.

Το ενδιαφέρον ζωντανό για την τελετή κράτησαν και οι ακροβάτες της ομάδας των X-Saltibagos που με αυτά που έκαναν τόσο στην πυραμίδα, όσο και στην σκηνή, καθώς έδωσαν έναν τόνο αγωνίας και σασπένς στους παρευρισκομένους που διασκέδαζαν με την μουσική και τα όσα έβλεπαν.

Δείτε φωτογραφίες:

Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή!
Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή! Χορευτές και ακροβάτες έδωσαν τον δικό τους τόνο στην τελετή!


Πηγή