Γέλιο στις Ιπποδρομίες τύπου Άσκοτ στον 55ο Κρυμμένο Θησαυρό της Πάτρας (pics+video)

Γέλιο στις Ιπποδρομίες τύπου Άσκοτ στον 55ο Κρυμμένο Θησαυρό της Πάτρας (pics+video)

O χαμός έγινε στο Royal το βράδυ της Τετάρτης, στις ιπποδρομίες τύπου Άσκοτ, στο παιχνίδι του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού.

Η αίθουσα γέμισε από καρναβαλιστές και τα πληρώματα που για ακόμα μία φορά συμμετείχαν και σε αυτή την δράση του Κρυμμένου Θησαυρού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σκορπίζοντας για ακόμα μία φορά γέλιο και καρναβαλική διάθεση, δείχνοντας την τρέλα που έχουν για το καρναβάλι της πόλης τους.

Αυτή τη φορά κλήθηκαν να ανέβουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν live, παίρνοντας μικρόφωνο (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει) κάποιο γνωστό άσμα, αλλάζοντας όμως τους στίχους και βάζοντας την δική τους έμπνευση, πάντα με φόντο το καρναβάλι της Πάτρας.

Εννοείται ότι η μεταμόρφωση τους θα έπρεπε να είναι ανάλογη του τραγουδιού που θα υποστήριζαν και έτσι θα έπρεπε να είχαν και την ανάλογη αμφίεση, αλλά και την σκηνική παρουσία για να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο κοινό. Και το έκαναν.

Δείτε ορισμένες στιγμές από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media.

Γέλιο στις Ιπποδρομίες τύπου Άσκοτ στον 55ο Κρυμμένο Θησαυρό της Πάτρας (pics+video) Γέλιο στις Ιπποδρομίες τύπου Άσκοτ στον 55ο Κρυμμένο Θησαυρό της Πάτρας (pics+video) Γέλιο στις Ιπποδρομίες τύπου Άσκοτ στον 55ο Κρυμμένο Θησαυρό της Πάτρας (pics+video) Γέλιο στις Ιπποδρομίες τύπου Άσκοτ στον 55ο Κρυμμένο Θησαυρό της Πάτρας (pics+video)

Πέτα Σερπαντίνα


Πηγή