Το μήνυμα του γιου του Ευθ. Γεωργακόπουλου: “Εκδιώχθηκες από το Πυροσβεστικό Σώμα με τον πιο περίεργο τρόπο…”

Έκπληξη προκάλεσε η αποστρατεία του Ναυπάκτιου αξιωματικού του Π.Σ. Ευθύμιου Γεωργακόπουλου, διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη δυτική Ελλάδα, μετά τις κρίσεις στο Σώμα, που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Για τους ανθρώπους που γνώριζαν την πορεία του, η αποστρατεία υπήρξε κεραυνός εν αιθρία, μιας και θεωρούνταν πως ο αρχιπύραρχος είχε όλα τα προσόντα ώστε να συνεχίσει την σταδιοδρομία του στο Σώμα.

Με συναισθήματα πικρίας αλλά και περηφάνιας, στο μήνυμα του υιού του κ. Γεωργακόπουλου, Μιλτιάδη, γίνεται λόγος για “περίεργη εκδίωξη” του πατέρα του από το Σώμα, τονίζοντας ακόμη, ότι “έβαλε την αγάπη του για το πυροσβεστικό σώμα κάποιες φορές πάνω και από την υγεία του και την οικογένεια του”…

Το μήνυμα του Μιλτιάδη Γεωργακόπουλου, όπως αναρτήθηκε στο προφίλ του στο facebook, συνοδευόμενο με μια φωτογραφία με τον ίδιον μικρό παιδί, δίπλα στον πατέρα του:

The post Το μήνυμα του γιου του Ευθ. Γεωργακόπουλου: “Εκδιώχθηκες από το Πυροσβεστικό Σώμα με τον πιο περίεργο τρόπο…” appeared first on AgrinioPress.