Άνοιγμα στην Πάτρα και στην Δυτική Ελλάδα του Ομίλου Μυτιληναίου

Στην Πάτρα για επενδύσεις έρχεται ο Όμιλος Μυτιληναίος και αυτό το αποδεικνύει η εγγραφή του στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας" Πελοπόννησος", ο γνωστός και ισχυρός επιχειρηματίας που έχει άρρηκτες σχέσεις με την Πάτρα, βλέπει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και γενικότερα στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδος, μία δυναμική για να ξεκινήσει διάφορες επενδύσεις, σε ορισμένους από τους δεκάδες τομείς που δραστηριοποιείται ο όμιλος του.

Άλλωστε, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του και στο παρελθόν για επενδύσεις το λιμάνι, έχοντας ξεκινήσει συζητήσεις με την τότε διοίκηση του ΟΛΠΑ, ενώ η παρουσία του ομίλου του είναι έντονη στην Δυτική Ελλάδα, μέσω της Protergia και των έργων στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Αιτωλοακαρνανία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο όμιλος διαθέτει αιολικό πάρκο στο όρος Πεταλάς, με 24 ανεμογεννήτριες. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, του δημοσιογράφου Σωτήρη Παπανδρέου, στον δυναμικό του ΣΕΒΠ &ΔΕ πρόκειται να ενταχθεί και η γνωστή εταιρεία παιδικών τροφών Γιώτης. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ιωάννης Γιώτης, βρέθηκε προ ημερών στην Πάτρα, στο πλαίσιο αποστολής του ΣΕΒ, όπου είναι ο ένας εκ των αντιπροέδρων.

Η επιχείρηση είχε προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στο Αγρίνιο πριν από μερικά χρόνια και ο ιδιοκτήτης της ανακοίνωσε ότι έρχονται και άλλες αντίστοιχου ύψους την επόμενη διετία.


Πηγή