Ανταρσία από «5» στην παράταξη Μαχειμάρη, την επομένη του συμβουλίου για τον Ερημίτη

IMG_20200203_190052_resized_20200204_070606531-696x481.jpg

Λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου βόρειας Κέρκυρας, πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου, δύο εκ των οποίων ήταν σε θέση αντιδημάρχων, ανεξαρτητοποιήθηκαν, για λόγους… «συγκεντρωτισμού του Μαχειμάρη».

Πιο συγκεκριμένα, την παραίτησή τους από όποια θέση ευθύνης και την ανεξαρτητοποίησή τους γνωστοποίησαν οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Σαούλης και Σταμάτης Πουλιάσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Γρηγορόπουλος καθώς και οι Ελευθερία Μαλάτου και Μαριετίνα Μπακόλα Λιάσκου.

Η επιστολή της ανεξαρτητοποίησης των «5»

«Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε ότι δηλώνουμε την παραίτησή μας από οποιαδήποτε θέση ευθύνης μας έχετε αναθέσει εσείς και το δημοτικό μας συμβούλιο.Επίσης δηλώνουμε την ανεξαρτητοποιήσή μας από τη δημοτική ομάδα.

Η απόφασή μας είναι αποτέλεσμα της συγκεντρωτικής λειτουργίας και μοντέλου που επιθυμείτε για την λειτουργία του Δήμου μας και του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Πρακτικές ξεπερασμένες παλαιών εποχών δεν μπορούν να τύχουν συναίνεσης μας . Συνεχίζουμε και αγωνιζόμαστε δίπλα στο Δημότη για τον Δημότη»

Υπογράφουν:
Κώστας Γρηγορόπουλος (Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου),
Μαλάτου Ελευθερία,
Μπακόλα Λιάσκου Μαριετίνα,
Πουλιάσης Σταμάτης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών)
Σαούλος Ανδρέας ( Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Φωτισμού, Πρωτογενούς Τομέα, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας)